Mikrosement

NYHET! Nå får du mikrosement hos Insbo - og du? Velg blant en rekke farger som vi blander for deg!

Vi er glade for å introdusere Robust Mikrosement fra Steinhardt - en dyktig norsk leverandør med lang erfaring innen overflatebehandling.

Robust Mikrosement er en ferdigblandet, vanntett og fleksibel mikrosement som benyttes til dekorativ overflatebehandling av de fleste underlag som fliser, mur, betong, gips, mdf og andre faste og stabile underlag. Robust Mikrosement hefter godt og påføres i tynne lag med egnet spesialverktøy for mikrosement. Robust Mikrosement kan benyttes på gulv (med og uten varme), vegg, tak, trapper, møbler, vasker/servanter, inne- og utendørs og er UV bestandig. Mikrosementen sprekker og krymper ikke og kan benyttes på små og store arealer.

Robust Mikrosement er velegnet til bruk på bad og våtrom (også i dusjen), men det anbefales å benytte profesjonelle håndverkere til oppbygging av bad etter de forskrifter som gjelder mht. til fallbygging, vanntetting og overflatebehandling. Robust Mikrosement kan påføres på Robust Våtroms- membran og andre tettesystemer, men alle underlag må være tørre, stabile og egnet for påføring av Robust Mikrosement. NB. Robust Mikrosement er vanntett, men er ikke å regne som en membran til vanntetting og egner seg ikke til bruk på gulv i garasjer, lager og industri. Robust Mikrosement er bakterieresistent og avgir veldig lite støv ved sliping.

Spannet inneholder en ferdigblandet naturhvit mikrosement som kan benyttes ufarget eller kan pigmenteres manuelt eller i butikk. Det er naturlig med små ulike fargenyanser på Robust Mikrosement Base og Fin som er pigmentert i blandemaskin. Robust Mikrosement kan også pigmenteres manuelt for unike og dekorative farger.

Se og kjøp produktene her >>