Hjemmebesøk

Utfordrende å finne farger og produkter til din oppussing?
Bestill hjemmebesøk i dag!

Insbo tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk av våre dyktige medarbeider - vi har bred kompetanse innen alle våre fag og innehar fargesertifiseringer, utførende sertifikater og et vell av kunnskap og erfaring innen vår lidenskap - som kan bli ditt nye drømmeprosjekt.
Våre sertifiserte og engasjerte eksperter står klare til å hjelpe deg.

Før besøket tar vi en rask gjennomgang på telefon, e-post eller fysisk besøk i vår butikk før å høre litt om ønsker, forventninger og omfang slik at vi kan stille best forberedt til hjemmebesøket med nødvendig og inspirererende verktøy og materiell.

Etter besøket lager vi en plan for deg som du kan få presentert i din lokale Insbo-butikk. Interiørkonsulenten foreslår stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker - nøye skreddersydd!
Du vil også få tips, farge- og materialprøver og informasjon du trenger til oppussingen - samt tilbud om hjelp til jobben dersom du ønsker det. Vi har samarbeid med dyktige håndverksfirmaer som utfører jobben helt eller delvis for deg skulle du ønske det.

Tjenesten er kun tilgjengelig for kommunene Flekkefjord, Lyngdal, Kvinesdal, Farsund og Lund.
Sirdal og Hægebostad etter nærmere avtale.

Et hjemmebesøk koster normalt 1500,- ved mindre jobb/bolighus
- et beløp som du får refundert dersom du handler til jobben for minimum 5000,- hos oss i de påfølgende neste 6 ukene etter besøk/gjennomgang.