LUXAFLEX DUETTE PLISSÉGARDIN
  • LUXAFLEX DUETTE PLISSÉGARDIN
  • 6938-v3
  • DS_1526
  • ds_1601-dekoplus
  • DS_1689
  • ds_1719-literise

LUXAFLEX DUETTE PLISSÉGARDIN

Luxaflex

Varenr.
1120
Lager
Bestillingsvare

Kvantumsrabatt

Loading...

Duette® plissègardiner fra Luxaflex - vår bestselger

Elegante og energieffektive Duette® gardiner som fås i mange farger og materialer, og passer til alle vindusformer. Duette® plisségardin er en perfekt gardinløsning som kombinerer energieffektivitet med et fullendt uttrykk. Dessuten er gardinen lydabsorberende og har betjeningsmuligheter som gir fleksibilitet og frihet. Gardinserien fås i et vell av materialer, farger og tettheter og kan lages til alle størrelser og vindusformer. Uavhengig av om det er firkantet, rundt, trekantet eller sekskantet.

Plasser Duette® plisségardin slik du ønsker
Top Down/Bottom Up er et fleksibelt tilvalg som gjør det mulig å plassere Duette® gardinene akkurat slik det passer deg – i toppen, midten eller bunnen av vinduet. Du kan for eksempel plassere gardinen midt i vinduet for å skjerme for nysgjerrige blikk – uten å stenge dagslyset helt ute.

Energieffektivt året rundt
En fordel ved Duette® plisségardin er at de bidrar til å gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig ved å minske energiforbruket og gi et bedre inneklima. Det skyldes at gardinen har to lag av plissert vev, og mellom disse vevene oppstår det celler med luft. Cellene skaper en isolerende effekt som er effektiv både sommer som vinter. Om sommeren holder Duette® varmen ute slik at rommet ikke blir overopphetet, mens de om vinteren omvendt holder på varmen innendørs. Oppgrader hverdagen med det intelligente styringssystemet PowerView® Automation. På den måten kan Duette® plisségardin inngå i Smart home systemet ditt med både tids- og talestyring, eller du kan bruke en fjernkontroll for å styre gardinene.

Ønsker du å bestille?
Normal leveringstid er ca 14 dager på spesialtilpassede solskjermingsprodukter - og du får de nøyaktig den størrelsen du ønsker (enkelte modeller har noen begrensninger).
Ønsker du tilbud, befaring med oppmåling eller montering på solskjerming? Les mer her >>
Les mer om produktet på produsentes hjemmeside her >>

Velg blant mange design og betjeningsmuligheter
Vi har store kolleksjonspermer med et vell av muligheter å velge blant i farger, tekstiler og tykkelser. Betjeningsmulighetene er mange, men de mest populære er grep (f.eks. LiteRise) og snorbetjening (f.eks. Smartcord). Kom innom i våre butikker så kan vi vise deg mulighetene på utstillingsmodellene våre og vise deg mulighetene som finnes med produktet! Vi gjør oppmerksom på at vedlagt katalog kan inneholde utgående informasjon og/eller design - kom innom våre butikker som alltid har oppdatert prøvemateriell.

Relaterte varer

LUXAFLEX PLISSÉGARDIN
Merke

Luxaflex

LUXAFLEX LAMELLGARDINER
Merke

Luxaflex

LUXAFLEX RULLEGARDIN
Merke

Luxaflex